З-32 Заплетніков, Ігор Миколайович. Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв [] : навч. посібник / І. М. Заплетніков, В. Г. Мирончук, В. М. Кудрявцев ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. ун-т харч. технологій, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кафедра ; Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 341, [1] с. : табл., табл. - ISBN 978-617-673-054-5 : 76.00 грн
Рубрики: Харчове обладнання--Експлуатація--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: обладнання харчових виробництв -- експлуатація харчового обладнання -- технічний стан обладнання -- просіювачі -- розмелювальні машини -- овечерізки -- хліборізки -- м'ясорубки -- фаршмішалки -- котлетоформуючі машини -- мийне обладнання -- універсальні кухонні машини -- рибоочисні пристрої -- картоплечистки Аннотация: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мирончук, Валерій Григорович; Кудрявцев, Володимир Миколайович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологійДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |