664(075.8)
Н19


   Назаренко, Валентина Олексіївна

    Формування якості товарів [Текстььь] : навч. посібник / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012 - .
   Ч. 2. - 2013. - 296 с. : табл. - Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272. - ISBN 978-617-673-215-0 : 86.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Продовольчі товари--Якість--Навчальні видання
   Товарознавство--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
якість харчових жирів -- якість молочних товарів -- якість ковбасних виробів -- якість м'ясних копченостей -- якість м'ясних консервів -- якість м'ясних напівфабрикатів
Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кайнаш, Алла Петрівна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)