Курінна, М.
    Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ - початок XXI століття) [] / М. Курінна // Народна творчість та етнографія. - 2016. - N 4. - С. 47-53. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Харчові продукти--Історія--Запорізька область (Україна)
   Чехи--Харчування--Історія--Запорізька область (Україна)

фывфывфыв:
чеські переселенці -- чешские переселенцы -- повсякденна їжа -- повседневная пища -- міжетнічні взаємовпливи -- межэтническое взаимовлияние

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)