С45 Скрипников, Юрій Георгійович. Технологія переробки плодів і ягід [] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Урожай, 1991. - 272 с. : рис., табл. - (Посібники для профтехучилищ). - Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2 : 2.20 р.
Рубрики: Плоди--Переробка--Навчальні видання Ягоди--Переробка--Навчальні видання фывфывфыв: консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння плодів -- сушіння ягід -- плодосховища -- технохімічний контроль консервування -- виробнича санітарія -- прянощі для консервування -- зберігання плодоовочевої продукції Аннотация: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Сидоренко, В. К. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |