664.85
С45


    Скрипников, Юрій Георгійович.
    Технологія переробки плодів і ягід [] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Урожай, 1991. - 272 с. : рис., табл. - (Посібники для профтехучилищ). - Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2 : 2.20 р.
УДК
ББК 36.913
Рубрики: Плоди--Переробка--Навчальні видання
   Ягоди--Переробка--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння плодів -- сушіння ягід -- плодосховища -- технохімічний контроль консервування -- виробнича санітарія -- прянощі для консервування -- зберігання плодоовочевої продукції
Аннотация: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сидоренко, В. К. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)