С73 Спосіб ефективного використання комплексу технологічно цінних сполук хмелю та продуктів його переробки у хлібопеченні [] : наук. практ. рек. / [Л. В. Проценко та ін. ; за ред. Л. В. Проценко] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир : Рута, 2018. - 30, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 28-30. - ISBN 978-617-581-367-6 : 60.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Хміль--Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- харчова промисловість -- хлібобулочні вироби Аннотация: Рекомендації розроблені на основі результатів наукових досліджень впливу гірких речовин, поліфенольних сполук та ефірної олії хмелю українських сортів на смакові та споживчі якості хлібобулочних виробів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Пасічник, І. О.; Гринюк, Т. П.; Проценко, Л. В. \ред.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН Экземпляры всего: 2 КР (1), ФОНД (1) Свободны: КР (1), ФОНД (1) |