641.5
E75


    Esko, Wendy.
    Introducing Macrobiotic Cooking [Текст] / Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1978. - 144 p. : il. - App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ISBN 0-87040-458-X : 010.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія
   Дієти--Макробіотика

   
фывфывфыв:
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Аннотация: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Kushi, Aveline \forew. .\; Harris, Bonnie \ill.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)