С91 Сушіння та зберігання зерна [] : підручник / Шаповаленко О. І. [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 394, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - ISBN 978-966-289-318-2 : 565.00 грн
Рубрики: Зерно--Зберігання--Навчальні видання фывфывфыв: морфологія зерна -- анатомія зерна -- якість зерна -- хімічний склад зерна -- біоценоз зерна -- мікроорганізми зернової маси -- шкідники хлібних запасів -- режими зберігання зернових мас -- зерносховища -- елеватори -- сушіння зерна -- сушарки Аннотация: Матеріал щодо процесів, які протікають в зерновій масі в післязбиральний період та при тривалому зберіганні, вплив складових зернової маси на ії стійкість. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Янюк, Тетяна Іванівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |