С 34 Сичевська, І. А. Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини [] : посібник для проф.-тех. навч. закл. / І. А. Сичевська. - Житомир : Полісся, 2008. - 120 с. : табл., фото. - Бібліогр.: с.120. - ISBN 978-966-655-349-5 : 008.50 грн
Рубрики: Кондитерська промисловість--Навчальні видання Житомирська область--Борошняні кондитерські вироби--Технологія виготовлення -- Навчальні видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- печиво домашнє -- печенье домашнее -- рогалики домашні -- рогалики домашние -- струдель поліський -- струдель полесский -- пиріг медовий -- пирог медовый -- корж "Бердичівський" -- корж "Бердичевский" -- пряник "Поліський" -- пряник "Полесский" -- тістечко "Пень Поліський" -- пирожное "Пень Полесский" Аннотация: Посібник складено у відповідності до програми курсу " Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" і призначений для учнів професійного ліцею харчових технологій. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Харчова промисловість 4.02.08 Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |