О-64 . "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (8 ; 2020 ; Житомир) Чередніченко, О. О. Вирощування органічного ріпаку як складова органічного землеробства [] / О. О. Чередніченко> // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р. / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 134-138 : табл. . - ISBN 978-617-7684-35-9
Рубрики: Ріпак--Органічне виробництво--Житомирська область Житомирська область--Ріпак--Органічне виробництво фывфывфыв: органічне землеробство -- олійні культури -- сільськогосподарське виробництво Житомирщини Аннотация: [На сьогодні в Україні (зокрема в Житомирській області) існує насичений сегмент вирощування ріпаку, рентабельність виробництва якого є досить високою. Але наразі правил сівозміни ріпаку дотримуються невелика кількість господарств і це зумовлює екстенсивний рівень галузі ріпаківництва]. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік""Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(8 ; 2020 ; Житомир) Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : КР (1) Свободны: КР (1) |