Е45 Тарасюк, Г. М. Економіко-правові аспекти діяльності закладів громадського харчування Житомира на початку ХХ століття [] / Г. М. Тарасюк, А. О. Чагайда, О. В. Мілінчук> // Економіка, управління та адміністрування : наук. журн. / М-во освіти і науки України, Держ. ун-т "Житомир. політехніка" ; [редкол.: Євдокимов В. В. (голов. ред.) та ін.]. - Житомир : Держ. ун-т "Житомир. політехніка", 2021. - № 1 (95). - С. 45-52 : рис.
Рубрики: Громадське харчування--Діяльність--Житомир, місто (Житомирська область), 19 ст., кін.- 20 ст., поч. Житомир, місто (Житомирська область)--Громадське харчування--Діяльність, 19 ст., кін.- 20 ст., поч. фывфывфыв: історія гостинності Житомира -- трактири -- ресторани Аннотация: [У статті проаналізовано розподіл трактирних закладів на групи (розряди) та порядок визначення трактирного збору для кожної із груп. Підкреслено роль ресторанів та інших закладів харчування в складі або поряд із закладами розміщення]. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Євдокимов, В. В. \ред.\; Олійник, О. В. \ред.\; Грицишен, Д. О. \ред.\; Бутко, Микола Петрович \ред.\; Чагайда, А. О.; Мілінчук, О. В.; Міністерство освіти і науки України; Державний університет "Житомирська політехніка" Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : КР (1) Свободны: КР (1) |