641.5(035)
В 53


    Висоцька, Людмила Євгенівна.
    Тлумачний словник кулінара [] : навч. посібник / Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - Л. : Новий світ-2000, 2009. - 416 с. - ISBN 978-966-418-093-8 : 63.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
арак -- багет -- бадам-нухат -- банкет-чай -- визига -- вязига -- ель -- эль -- льєзон -- льезон -- трюфель -- шербет -- щербет -- якіторі -- якитори
Аннотация: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Страцинська, І. А.; Радкевич, В. О. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)