В 53 Висоцька, Людмила Євгенівна. Тлумачний словник кулінара [] : навч. посібник / Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - Л. : Новий світ-2000, 2009. - 416 с. - ISBN 978-966-418-093-8 : 63.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання фывфывфыв: арак -- багет -- бадам-нухат -- банкет-чай -- визига -- вязига -- ель -- эль -- льєзон -- льезон -- трюфель -- шербет -- щербет -- якіторі -- якитори Аннотация: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Страцинська, І. А.; Радкевич, В. О. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |