Н59 Нечаюк, Лідія Іванівна. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : [навч. посібник] / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 348 с. : граф., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-8253-28-0 : 25.00 грн
Рубрики: Економіка--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: менеджмент -- раціони харчування -- громадське харчування -- мотивація -- планування -- комунікація Аннотация: Сучасна теорія менеджменту, функції менеджменту та їх застосування у готельно-ресторанному бізнесі. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Телеш, Наталія Олександрівна Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |