Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439(477)*М/Х22
Автор(ы) : Харчишина, Олена Володимирівна
Заглавие : Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : монографія
Выходные данные : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011
Колич.характеристики :289, [1] с.: рис., табл., портр.
Коллективы : Національний університет харчових технологій
Примечания : Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289
ISBN, Цена 978-966-485-095-4: 35.00 грн
УДК : 338.439(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)304.25
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Україна
Харчові підприємства-- Управління --Україна
Харчова промисловість --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість
Содержание : Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області
Аннотация: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Національний університет харчових технологій