Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 338.439(477)*М/Х22 Автор(ы) : Харчишина, Олена Володимирівна Заглавие : Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : монографія Выходные данные : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011 Колич.характеристики :289, [1] с.: рис., табл., портр. Коллективы : Національний університет харчових технологій Примечания : Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289 ISBN, Цена 978-966-485-095-4: 35.00 грн УДК : 338.439(477)*М ББК : 65.9(4УКР)304.25 Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Україна Харчові підприємства-- Управління --Україна Харчова промисловість --Житомирська область Географич. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість Содержание : Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області Аннотация: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України. Экземпляры :КР(1) Свободны : КР(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Національний університет харчових технологій |