Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664(075.8)/З-14 Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П. Заглавие : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл. Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011 Колич.характеристики :831, [1] с.: табл., рис. Примечания : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818 ISBN, Цена 978-611-01-0208-7: 117.00 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81я73 Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Технології Географич. рубрики: Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1) Свободны : ВВ(2), ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П. |