Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/З-14
Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Заглавие : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Цена 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Технології
Географич. рубрики:
Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.