Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 641(031)/З-80 Заглавие : Золота енциклопедія української кухні Выходные данные : Донецьк: Глорія Трейд, 2011 Колич.характеристики :382, [2] с.: фото кольор. ISBN, Цена 978-617-536-129-0: 45.00 грн УДК : 641(031) ББК : 36.99(4УКР)я2 Предметные рубрики: Кухня українська Географич. рубрики: Аннотация: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності. Экземпляры :ФОНД(1) Свободны : ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кривошей, Олександр \уклад.\ |