Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.7(075)/З-41
Автор(ы) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Заглавие : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Выходные данные : К.: Вища школа, 1980
Колич.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 406-410.
Цена : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметные рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ЧЗ(1)
Свободны : ВВ(2), ЧЗ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\