Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664.7(075)/З-41 Автор(ы) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович Заглавие : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов. Выходные данные : К.: Вища школа, 1980 Колич.характеристики :415 с.: рис., табл. Примечания : Дод.: с. 406-410. Цена : 0.90 руб. УДК : 664.7(075) ББК : 36.91я73 Предметные рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання Сільськогосподарська продукція-- Технологія Географич. рубрики: Аннотация: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки. Экземпляры : всего : ВВ(2), ЧЗ(1) Свободны : ВВ(2), ЧЗ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\ |