Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 640.43(075.8)/М84 Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В. Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид. Выходные данные : К.: Ліра, 2012 Колич.характеристики :386, [2] с.: іл. Примечания : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386 ISBN, Цена 978-966-2609-12-7: 65.00 грн УДК : 640.43(075.8) ББК : 39.99я73 Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування Географич. рубрики: Аннотация: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, О. В. |