Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(477)(075.8)/О-64
Автор(ы) : Мостенська Т. Л., Бойко І. А., Болотіна І. М., Драган О. І.
Заглавие : Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : підручник
Выходные данные : К.: Кондор, 2012
Колич.характеристики :489, [1] с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Термін. слов.: с. 386-414. - Дод.: с. 415-476. - Л-ра: с. 477-481. - Предм. покажч.: с. 482-488
ISBN, Цена 978-966-351-392-8: 105.00 грн
УДК : 664(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)306.7-80я73
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Економіка-- Організація виробництва
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні , практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням специфіки діяльності підприємств.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мостенська, Т. Л.; Бойко, І. А.; Болотіна, І. М.; Драган, О. І.; Мостенська, Т. Л. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологій