Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 642.5(075.8)/А 87 Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська, Валентина Андріївна Заглавие : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид. Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2012 Колич.характеристики :340, [2] с.: фото, рис. ISBN, Цена 978-611-01-0289-6: 67.00 грн УДК : 642.5(075.8) ББК : 36.99я73 Предметные рубрики: Ресторани-- Обслуговування Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): послуги ресторанного господарства--торгівельні приміщення--столовий посуд--обслуговування споживачів--організація банкетів--організація прийомів--спеціальні види послуг--прогресивні технології обслуговування--організація громадського харчування Аннотация: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Русавська, Валентина Андріївна |