Вид документа : Многотомное издание Шифр издания : 664(075.8)/Н19 Автор(ы) : Назаренко, Валентина Олексіївна Заглавие : Формування якості товарів: навч. посіб./ В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". Ч. 1 Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2012 - Колич.характеристики :385, [1] с.: табл., рис. Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примечания : Літ.: с. 384-385 ISBN, Цена 978-611-01-0295-7: 63.00 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36-9я73 Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Якість-- Товарознавство Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): якість зерноборошняних товарів--якість овочів--якість овочевих консервів--якість фруктів--якість швидкозаморожених фруктів--якість крохмалю--якість цукру--якість кондитерських товарів--якість смакових товарів Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами. Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1) Свободны : ВВ(1), ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Юдічева, Ольга Петрівна; Жук, Валентина Анатоліївна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |