Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/Н19
Автор(ы) : Назаренко, Валентина Олексіївна
Заглавие : Формування якості товарів: навч. посіб./ В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". Ч. 1
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2012 -
Колич.характеристики :385, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примечания : Літ.: с. 384-385
ISBN, Цена 978-611-01-0295-7: 63.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Якість-- Товарознавство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): якість зерноборошняних товарів--якість овочів--якість овочевих консервів--якість фруктів--якість швидкозаморожених фруктів--якість крохмалю--якість цукру--якість кондитерських товарів--якість смакових товарів
Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Юдічева, Ольга Петрівна; Жук, Валентина Анатоліївна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"