Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664(075.8)/П57 Автор(ы) : Поперечний, Анатолій Микитович, Потапов, Володимир Олексійович, Корнійчук, Володимир Григорович Заглавие : Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2012 Колич.характеристики :309, [1] с.: табл., рис. Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Харківський державний університет харчування і торгівлі Примечания : Л-ра: с. 297-299. - Дод.: с. 300-309 ISBN, Цена 978-611-01-0335-0: 63.00 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81я73 Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): фізичне моделювання--математичне моделювання--статистичні математичні моделі--моделювання механічних процесів--моделювання гідродинамічних процесів--методи моделювання--моделювання гідродинамічних процесів--методи статичної оптимізації--моделювання теплообмінних процесів--моделювання масообмінних процесів--моделювання хімічних процесів--моделювання біохімічних процесів Аннотация: Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв, роль моделювання в проведенні науково-дослідницьких і конструкторських робіт. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Потапов, Володимир Олексійович; Корнійчук, Володимир Григорович; Міністерство освіти і науки України; Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-БарановськогоХарківський державний університет харчування і торгівлі |