Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2012
Колич.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Капліна, Т. В.