Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 613(075.8)/І-21 Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В. Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл. Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2012 Колич.характеристики :398, [1] с.: табл. Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398 ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 85.00 грн УДК : 613(075.8) ББК : 51.239я73 Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна Географич. рубрики: Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Экземпляры :ФОНД(1) Свободны : ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т. В. |