Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 637.523(075.8)/О-58 Автор(ы) : Онищенко, В'ячеслав Миколайович, Шубіна, Лідія Юріївна, Янчева, Марина Олександрівна Заглавие : Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навч. посібник Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2013 Колич.характеристики :223, [1] с.: рис., табл. Примечания : Л-ра: с. 214-223 ISBN, Цена 978-966-680-472-6: 75.00 грн УДК : 637.523(075.8) ББК : 36.92я73 Предметные рубрики: Харчові виробництва-- М'ясні продукти Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): властивості ковбасних оболонок--свойства колбасных оболочек--ковбасне виробництво--колбасное производство--якість ковбасних виробів--качество колбасных изделий--натуральні ковбасні оболонки--натуральные колбасные оболочки--штучні ковбасні оболонки--искусственные колбасные оболочки--білкові ковбасні оболонки--белковые колбасные оболочки--целюлозні ковбасні оболонки--целлюлозные колбасные оболочки--оболонки на паперовій основі--оболочки на бумажной основе--текстильні оболонки--текстильные оболочки--альгінатні оболонки--альгинатные оболочки Аннотация: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна |