Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.523(075.8)/О-58
Автор(ы) : Онищенко, В'ячеслав Миколайович, Шубіна, Лідія Юріївна, Янчева, Марина Олександрівна
Заглавие : Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2013
Колич.характеристики :223, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 214-223
ISBN, Цена 978-966-680-472-6: 75.00 грн
УДК : 637.523(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- М'ясні продукти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): властивості ковбасних оболонок--свойства колбасных оболочек--ковбасне виробництво--колбасное производство--якість ковбасних виробів--качество колбасных изделий--натуральні ковбасні оболонки--натуральные колбасные оболочки--штучні ковбасні оболонки--искусственные колбасные оболочки--білкові ковбасні оболонки--белковые колбасные оболочки--целюлозні ковбасні оболонки--целлюлозные колбасные оболочки--оболонки на паперовій основі--оболочки на бумажной основе--текстильні оболонки--текстильные оболочки--альгінатні оболонки--альгинатные оболочки
Аннотация: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна