Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(ы) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Заглавие : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2010
Колич.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Цена 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметные рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Аннотация: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\