Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664/M49 Автор(ы) : Mehas, Kay Yockey, Rodgers, Sharon Lesley Заглавие : Food Science . -3rd ed. Выходные данные : New York, N. Y.; Columbus, Ohio; Woodland Hills, Calif.: Glencoe; New York, N. Y.; Columbus, Ohio; Woodland Hills, Calif.: McGraw-Hill, 1997 Колич.характеристики :399 p.: il. Примечания : Bibliogr.: p. 374-399. - ІРЦ "Вікно в Америку" ISBN, Цена 0-02-647647-9: 035.00, 65.00, грн УДК : 664 ББК : 36-1 Предметные рубрики: Харчові продукти-- Біохімія Географич. рубрики: Аннотация: Food science is a course that has a variety of applications to your everyday life. By applying what you learn bout food and how it affects your body, you may develop a healthier lifestyle than you have had in the past. At the same time, you may find an area of this many-faceted field that you will choose to study further after you leave high school. Экземпляры : всего : ІН(2) Свободны : ІН(2) Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Rodgers, Sharon Lesley |