Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/Н19
Автор(ы) : Назаренко, Валентина Олексіївна
Заглавие : Формування якості товарів: навч. посібник/ В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. Ч. 2
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :296 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272
ISBN, Цена 978-617-673-215-0: 86.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Продовольчі товари-- Якість
Товарознавство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): якість харчових жирів--якість молочних товарів--якість ковбасних виробів--якість м'ясних копченостей--якість м'ясних консервів--якість м'ясних напівфабрикатів
Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кайнаш, Алла Петрівна