Вид документа : Многотомное издание Шифр издания : 664(075.8)/Н19 Автор(ы) : Назаренко, Валентина Олексіївна Заглавие : Формування якості товарів: навч. посібник/ В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. Ч. 2 Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013 Колич.характеристики :296 с.: табл. Примечания : Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272 ISBN, Цена 978-617-673-215-0: 86.00 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36-9я73 Предметные рубрики: Продовольчі товари-- Якість Товарознавство Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): якість харчових жирів--якість молочних товарів--якість ковбасних виробів--якість м'ясних копченостей--якість м'ясних консервів--якість м'ясних напівфабрикатів Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами. Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1) Свободны : ВВ(1), ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кайнаш, Алла Петрівна |