Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 658.5(477)/К 96
Автор(ы) : Кушніренко О. М., Тіщенко А. О.
Заглавие : Шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств м'ясної промисловості Житомирської області
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Житомирський державний технологічний університет, Барановичський державний університет, Белгородський державний національний дослідницький університет, "Формування ефективної моделі розвитку підприємств", Міжнародна науково-практична конференція
Место публикации : "Формування ефективної моделі розвитку підприємств", Міжнародна науково-практична конференція. Тези I Міжнародної науково-практичної конференції "Формування ефективної моделі розвитку підприємств", 21-22 листопада 2013 р./ М-во освіти і науки України, Житомир. держ. технол. ун-т, Баранович. держ. ун-т, Белгород. держ. нац. дослід. ун-т. - Житомир: ЖДТУ, 2013. - С. 164-171. - ISBN 978-966-683-389-4 (Шифр 658.5(477)-368512). - ISBN 978-966-683-389-4
УДК : 658.5(477)
ББК : 65.9(4УКР)290
Предметные рубрики: М'ясне виробництво-- Підприємства-- Ресурси --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- М'ясне виробництво-- Підприємства-- Ресурси
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ресурсозбереження--ресурсосбережение--м'ясне скотарство--мясное скотоводство--виробничі ресурси--производственные ресурсы
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Олійник, О. В. \ред.\; Данилко, В. К. \ред.\; Денисюк, О. Г. \ред.\; Нікішова, А. В. \ред.\; Тіщенко, А. О.; Харчова промисловість 4.02.08; Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний технологічний університет; Барановичський державний університет; Белгородський державний національний дослідницький університет"Формування ефективної моделі розвитку підприємств", Міжнародна науково-практична конференція(1 ; 2013 ; Житомир)