Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : Автор(ы) : Осовська Г. В., Фещенко А. О. Заглавие : Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі Место публикации : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - К.: ДКС Центр, 2014. - N 12. - С. 41-47: рис. (Шифр agsv/2014/12) Примечания : Л-ра в кінці ст. Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Інновації --Україна Вищі навчальні заклади-- Наукові працівники --Житомир, місто Географич. рубрики: Житомир, місто-- Вищі навчальні заклади-- Наукові працівники фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): викладачі вузів житомира--преподаватели вузов житомира--інноваційна діяльність--инновационная деятельность--державне регулювання--государственое регулирование--інновації--инновации--харчова промисловість--пищевая промышленность Аннотация: Галина Володимирівна Осовська, кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту організацій Житомирського національного агроекологічного університету. Дослідження поняття технологічних інновацій та їх впливу на ефективність розвитку підприємств харчової галузі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Фещенко, А. О.; Вища освіта. Вищі учбові заклади 12.05 |