Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.03/Т38
Автор(ы) : Бурлака В. А., Борщенко В. В., Микитюк В. М., Кривий М. М.
Заглавие : Технологія виробництва продукції тваринництва : курс лекцій
Выходные данные : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012
Колич.характеристики :168 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство аграрної політики і продовольства України, Житомирський національний агроекологічний університет
Примечания : Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167
Цена : 30.00 грн
УДК : 636.03
ББК : 46-6
Предметные рубрики: Сільськогосподарська продукція
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продукти харчування--продукты питания--анатомія сільськогосподарських тварин--анатомия сельскохозяйственных животных--фізіологія сільськогосподарських тварин--физиология сельскохозяйственных животных--розведення сільськогосподарських тварин--разведение сельскохозяйственных животных--поживність кормів--питательность кормов--живлення тварин--питание животных--норми годівлі--нормы кормления--кормова база--кормовая база--виробництво свинини--производство свинины--виробництво продукції вівчарства--производство продукции овцеводства--виробництво продукції птахівництва--производство продукции птицеводства
Аннотация: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бурлака, В. А.; Борщенко, В. В.; Микитюк, В. М.; Кривий, М. М.; Міністерство аграрної політики і продовольства України; Житомирський національний агроекологічний університет