Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 28.072/Х46
Заглавие : Хімія харчування : метод. матеріали
Выходные данные : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005
Колич.характеристики :128 с.: рис., табл.
Серия: Бібліотека "Шкільного світу"
ISBN, Цена 966-8651-32-4: 4.42 грн
ББК : 28.072
Предметные рубрики: Харчування-- Ферменти
Географич. рубрики:
Аннотация: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\