Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.54:640.43(075/Д71-624173
Автор(ы) : Доценко В. Ф., Губеня В. О.
Заглавие : Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник
Выходные данные : Київ: Кондор, 2016
Колич.характеристики :635, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635
ISBN, Цена 978-617-7458-03-5: 340.00 грн
УДК : 641.54:640.43(075)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): технологічна машина--електросилове обладнання--механічне устаткування--сортувально-калібрувальне устаткування--чищення овочів--подрібнення продуктів--миття сировини--місильно-перемішувальне устаткування--дозувально-формувальне устаткування--універсальні машини--теплове устаткування--варочне устаткування--устаткування для смаження--пекарські шафи--жарові шафи--холодильне обладнання--спеціалізоване холодильне устаткування--немеханічне устаткування
Аннотация: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій