Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 641.54:640.43(075/Д71-624173 Автор(ы) : Доценко В. Ф., Губеня В. О. Заглавие : Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник Выходные данные : Київ: Кондор, 2016 Колич.характеристики :635, [1] с.: рис., табл. Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примечания : Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635 ISBN, Цена 978-617-7458-03-5: 340.00 грн УДК : 641.54:640.43(075) ББК : 36.995я73 Предметные рубрики: Громадське харчування-- Обладнання Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): технологічна машина--електросилове обладнання--механічне устаткування--сортувально-калібрувальне устаткування--чищення овочів--подрібнення продуктів--миття сировини--місильно-перемішувальне устаткування--дозувально-формувальне устаткування--універсальні машини--теплове устаткування--варочне устаткування--устаткування для смаження--пекарські шафи--жарові шафи--холодильне обладнання--спеціалізоване холодильне устаткування--немеханічне устаткування Аннотация: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій |