Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6/І-67
Автор(ы) : Дробот В. І., Грищенко А. М., Тесля О. Д., Сильчук Т. А., Місечко Н. О.
Заглавие : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Выходные данные : Київ: Кондор, 2016
Колич.характеристики :241, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Літ. в кінці розд.
ISBN, Цена 978-617-7278-75-6: 130.00 грн
УДК : 664.6
ББК : 36.83
Предметные рубрики: Хлібні вироби-- Технологія
Дієтична кулінарія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): безглютенові хлібобулочні вироби--безбілкові хлібобулочні вироби--цукрозамінники--діабетичні хлібобулочні вироби--фруктоза--лактулоза--сорбітол--мезофільні закваски--збагачення хліба--харчові волокна
Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\