Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664.6/І-67 Автор(ы) : Дробот В. І., Грищенко А. М., Тесля О. Д., Сильчук Т. А., Місечко Н. О. Заглавие : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія Выходные данные : Київ: Кондор, 2016 Колич.характеристики :241, [1] с.: рис., табл. Примечания : Літ. в кінці розд. ISBN, Цена 978-617-7278-75-6: 130.00 грн УДК : 664.6 ББК : 36.83 Предметные рубрики: Хлібні вироби-- Технологія Дієтична кулінарія Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): безглютенові хлібобулочні вироби--безбілкові хлібобулочні вироби--цукрозамінники--діабетичні хлібобулочні вироби--фруктоза--лактулоза--сорбітол--мезофільні закваски--збагачення хліба--харчові волокна Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\ |