Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 641.55(075)/Р78 Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна Заглавие : Помічник кухаря : навч. посіб. Выходные данные : Київ: Кондор, 2018 Колич.характеристики :341, [1] с.: табл., рис. Примечания : Дод.: с 340-341 ISBN, Цена 978-966-2781-49-6: 200.00 грн УДК : 641.55(075) ББК : 36.99 Предметные рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Красноход, Наталія Іванівна |