Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(075)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Заглавие : Помічник кухаря : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Кондор, 2018
Колич.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с 340-341
ISBN, Цена 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Красноход, Наталія Іванівна