Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 641.4+663.25/Л67 Автор(ы) : Лишенко, Іван Дмитрович Заглавие : Домашнє консервування і виноробство : основи технології, рецепти і секрети Выходные данные : Київ: Вища шк., 1994 Колич.характеристики :159 с.: табл. Примечания : Літ.: с. 159 ISBN, Цена 5-11-004392-2: 80.000 крб УДК : 641.4+663.25 ББК : 36.910 Предметные рубрики: Домашнє консервування Виноробство-- Рецепти Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві консерви--консерви з баклажанів--консерви з капусти--засолювання овочів--квашення овочів--мочіння овочів--засолювання грибів--фруктові консерви--варення--желе--сушка плодів--купажні домашні вина--яблучне вино--ароматизація вин--плодово-ягідні вина Аннотация: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |