Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.4+663.25/Л67
Автор(ы) : Лишенко, Іван Дмитрович
Заглавие : Домашнє консервування і виноробство : основи технології, рецепти і секрети
Выходные данные : Київ: Вища шк., 1994
Колич.характеристики :159 с.: табл.
Примечания : Літ.: с. 159
ISBN, Цена 5-11-004392-2: 80.000 крб
УДК : 641.4+663.25
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування
Виноробство-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві консерви--консерви з баклажанів--консерви з капусти--засолювання овочів--квашення овочів--мочіння овочів--засолювання грибів--фруктові консерви--варення--желе--сушка плодів--купажні домашні вина--яблучне вино--ароматизація вин--плодово-ягідні вина
Аннотация: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича