Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 640.4:338.46(075./К56-236133 Автор(ы) : Ковешніков, Володимир Сергійович, Матвієнко, Анатолій Тихонович, Разметова, Олена Григорівна Заглавие : Організація готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2018 Колич.характеристики :563, [1] с.: іл., табл. Примечания : Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563 ISBN, Цена 978-617-7605-31-6: 414.00 грн УДК : 640.4:338.46(075.8) ББК : 65.441я73 Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): готельне господарство--індустрія гостинності--управління готелем--послуги гостинності--обов'язки персоналу готелів--обслуговування людей з інвалідністю--управління безпекою готелю--управління персоналом готелю--готельний маркетинг--товарно-матеріальні ресурси--інженерно-технічна служба готелю--ресторанне господарство--продукція ресторанного комплексу--обслуговування туристів Аннотация: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна |