Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728 Автор(ы) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д. Заглавие : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб. Выходные данные : Харків: Світ книг, 2018 Колич.характеристики :287, [1] с.: рис., табл. Примечания : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287 ISBN, Цена 978-966-2678-05-5: 90.00 грн УДК : 642.5-054.6(100)(075.8) ББК : 65.424.1(0)я73 Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Гостинна індустрія-- Обслуговування Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д. |