Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 637.51(075.8)/П49 Автор(ы) : Поліщук, Віктор Миколайович, Білько, Тамара Олександрівна Заглавие : Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва : навч. посіб. Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018 Колич.характеристики :627, [1] с.: рис., табл. Коллективы : Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національний університет біоресурсів і природокористування України Примечания : Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627 ISBN, Цена 978-611-01-1100-3: 335.00 грн УДК : 637.51(075.8) ББК : 36.92я73 Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Гігієна-- Транспортування Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): класифікація продукції тваринництва--молокопродукти--м'ясопродукти--м'ясо забійних тварин--м'ясо птиці--субпродукти--ковбасні вироби--м'ясні напівфабрикати--м'ясні консерви--тваринні жири--водна сировина--товарна риба--мед--продукти бджільництва--продукція шовківництва--перевезення продуктів тваринництва--страхування вантажів--технічні засоби перевезення--класифікація транспорту--санітарний паспорт автомобіля--санітарна обробка транспортних засобів--швидкопсувні вантажі--маркування вантажів Аннотация: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України |