Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(03)/С 16
Автор(ы) : Сало Я.М.
Заглавие : Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу . -3-є вид. випр. і доп.
Выходные данные : Л.: Афіша, 2008
Колич.характеристики :301 с
Примечания : Бібліогр.: с. 291
ISBN, Цена 978-966-325-082-3: 038.00 грн
УДК : 640.43(03)
ББК : 36.995я2
Предметные рубрики: Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Основні відомості для офіціантів, метрдотелів та керівників ресторанів і кафе щодо раціональної організації обслуговування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ