Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.4(075)/Д66
Автор(ы) : Домарецький, Віталій Афанасійович
Заглавие : Технологія солоду та пива : підручник
Выходные данные : Київ: Інкос, 2004
Колич.характеристики :426 с.: рис., табл.
Примечания : Реком. покажч.: с. 418-419
ISBN, Цена 966-8347-05-6: 54.00 грн
УДК : 663.4(075)
ББК : 36.870.2я73
Предметные рубрики: Бродильні виробництва-- Пивоваріння
Аннотация: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича