Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 663.4(075)/Д66 Автор(ы) : Домарецький, Віталій Афанасійович Заглавие : Технологія солоду та пива : підручник Выходные данные : Київ: Інкос, 2004 Колич.характеристики :426 с.: рис., табл. Примечания : Реком. покажч.: с. 418-419 ISBN, Цена 966-8347-05-6: 54.00 грн УДК : 663.4(075) ББК : 36.870.2я73 Предметные рубрики: Бродильні виробництва-- Пивоваріння Аннотация: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |