Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.423:663.44:63/П75-247076
Заглавие : Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні : (наук.-метод. рек.)
Выходные данные : Житомир: Рута, 2019
Колич.характеристики :48 с.: рис., табл.
Коллективы : Національна академія аграрних наук України, Інститут сільського господарства Полісся НААН
Примечания : Літ.: с. 46-48
ISBN, Цена 978-617-581-405-5: 60.00 грн
УДК : 663.423:663.44:631.52
ББК : 36.83 + 36.876
Предметные рубрики: Пивоварне виробництво
Хлібопекарське виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--хмелярство--харчова промисловість--біологічноактивні сполуки--сорти хмелю--пивоварні--хлібопечення
Аннотация: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Проценко, Л. В. \уклад.\; Рижук, С. М. \уклад.\; Ляшенко, М. І. \уклад.\; Свірчевська, О. В. \уклад.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН