Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 637.146.23'61/П12 Автор(ы) : Пабат, Віктор Олексійович, Гончаренко, Ігор Вікторович Заглавие : Технологія виробництва та переробки молока кобил : практ. посіб. Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2020 Колич.характеристики :187, [1] с.: табл., рис. Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України Примечания : Літ.: с. 179-187 ISBN, Цена 978-617-7748-89-1: 115.00 грн УДК : 637.146.23'61 ББК : 36.95 Предметные рубрики: Технологія виробництва-- Переробка-- Молоко Молочна промисловість Конярство Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продуктивне конярство--молочна продуктивність кобил--виробництво молока кобил--переробка молока кобил--історія кумису--кумисні ферми--утримання дійних кобил--молодняк дійних кобил--технологія доїння кобил--харчування кумисом--лікування кумисом--молочне конярство зарубіжних країн Аннотация: Технологія виробництва та переробки молока кобил, відбір коней для кумисних ферм, підвищення молочної продуктивності, вирощування високоякісного молодняку дійних кобил, механізація доїння, технологія переробки кобилячого молока в кумис. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гончаренко, Ігор Вікторович; Національний університет біоресурсів і природокористування України |