Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.146.23'61/П12
Автор(ы) : Пабат, Віктор Олексійович, Гончаренко, Ігор Вікторович
Заглавие : Технологія виробництва та переробки молока кобил : практ. посіб.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2020
Колич.характеристики :187, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Примечания : Літ.: с. 179-187
ISBN, Цена 978-617-7748-89-1: 115.00 грн
УДК : 637.146.23'61
ББК : 36.95
Предметные рубрики: Технологія виробництва-- Переробка-- Молоко
Молочна промисловість
Конярство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продуктивне конярство--молочна продуктивність кобил--виробництво молока кобил--переробка молока кобил--історія кумису--кумисні ферми--утримання дійних кобил--молодняк дійних кобил--технологія доїння кобил--харчування кумисом--лікування кумисом--молочне конярство зарубіжних країн
Аннотация: Технологія виробництва та переробки молока кобил, відбір коней для кумисних ферм, підвищення молочної продуктивності, вирощування високоякісного молодняку дійних кобил, механізація доїння, технологія переробки кобилячого молока в кумис.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Гончаренко, Ігор Вікторович; Національний університет біоресурсів і природокористування України