Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.25(075)/В15
Автор(ы) : Валуйко, Герман Георгійович, Домарецький, Віталій Афанасійович, Загоруйко В. О.
Заглавие : Технологія вина : підручник
Выходные данные : Київ: Центр навч. л-ри, 2003
Колич.характеристики :590 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Літ.: с. 581-582
ISBN, Цена 966-8253-91-4: 052.80, 57.60, грн
УДК : 663.25(075)
ББК : 36.874я73
Предметные рубрики: Виноробство-- Історія-- Технологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(2)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій