Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 663.25(075)/В15 Автор(ы) : Валуйко, Герман Георгійович, Домарецький, Віталій Афанасійович, Загоруйко В. О. Заглавие : Технологія вина : підручник Выходные данные : Київ: Центр навч. л-ри, 2003 Колич.характеристики :590 с.: рис., табл. Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примечания : Літ.: с. 581-582 ISBN, Цена 966-8253-91-4: 052.80, 57.60, грн УДК : 663.25(075) ББК : 36.874я73 Предметные рубрики: Виноробство-- Історія-- Технологія Географич. рубрики: Аннотация: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин. Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(2) Свободны : ФОНД(1), ВВ(2) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій |