Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664(075.8)/Х 22 Автор(ы) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П. Заглавие : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл. Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2008 Колич.характеристики :576 с.: рис., табл. Примечания : Бібліогр.: с.564-566. - Дод. ISBN, Цена 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81я73 Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Технологія Географич. рубрики: Аннотация: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1) Свободны : ВВ(1), ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П. |