Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/Х 22
Автор(ы) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Заглавие : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Колич.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Цена 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П.