Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 640.41(075.8)/А 87 Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович Заглавие : Організація ресторанного господарства : навч. посібник Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри; К.: Інкос, 2007 Колич.характеристики :280 с.: рис., табл. Примечания : Дод. с. 205-279 ISBN, Цена 978-966-364-548-3: 060.00, 062.50, грн УДК : 640.41(075.8) ББК : 65.424я73 Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування Географич. рубрики: Аннотация: Основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Экземпляры : всего : АБ(1), ВВ(1) Свободны : АБ(1), ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |