Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.41(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович
Заглавие : Організація ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри; К.: Інкос, 2007
Колич.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примечания : Дод. с. 205-279
ISBN, Цена 978-966-364-548-3: 060.00, 062.50, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Экземпляры : всего : АБ(1), ВВ(1)
Свободны : АБ(1), ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича