Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.02(075.8)/П 37
Автор(ы) : Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Заглавие : Теоретичні основи технологій харчових виробництв : підручник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Колич.характеристики :640 с.: рис., табл.
Коллективы : Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примечания : Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615
ISBN, Цена 966-364-175-4: 035.20 грн
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Харчові продукти-- Характеристики-- Обробка
Географич. рубрики:
Аннотация: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України