Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/З-14
Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Заглавие : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Колич.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 485-487
ISBN, Цена 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Харчові продукти-- Технологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2)
Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.