Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664(075.8)/З-14 Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І. Заглавие : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник Выходные данные : Київ: Центр навч. л-ри, 2005 Колич.характеристики :496 с.: рис., табл. Примечания : Літ.: с. 485-487 ISBN, Цена 966-364-093-6: 35.20 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81я73 Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Харчові продукти-- Технологія Географич. рубрики: Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів. Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1) Свободны : ВВ(2) Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І. |