Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 338.439-049.5*М/О-64
Автор(ы) : Журавель С. В., Кравчук М. М., Кропивницький Р. Б., Поліщук В. О.
Заглавие : Вплив температурного режиму на процес культивування Dendrobaena Venet при виробництві вермикомпосту у контейнерах
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року/ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 119-129: табл., рис. - ISBN 978-617-7684-53-3 (Шифр 338.439-049.5*М/О-64-359185). - ISBN 978-617-7684-53-3
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 338.439-049.5*М
ББК : 65.32
Предметные рубрики: Відходи-- Переробка-- Дослідження --Житомирська область, 2019 р.
Дощові черви-- Розведення-- Дослідження --Житомирська область, 2019 р.
Географич. рубрики: Житомирська область-- Відходи-- Переробка-- Дослідження, 2019 р.
Житомирська область-- Дощові черви-- Розведення-- Дослідження, 2019 р.
Аннотация: [Про результати модельного та лабораторного дослідів впливу температури на процес розвитку вермикультури Dendrobaena Veneta за умови культивування її контернейним способом в умовах Житомирського Полісся].
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Журавель, С. В.; Кравчук, М. М.; Кропивницький, Р. Б.; Поліщук, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік"; "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(9 ; 2021 ; Житомир)