Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 36.91/А69 Автор(ы) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна Заглавие : Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах Выходные данные : Київ: Урожай, 1988 Колич.характеристики :214 с.: рис., табл., фот. Примечания : Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211 ISBN, Цена 5-337-00134-5: 1.70 грн ББК : 36.91 Предметные рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка Фрукти-- Зберігання-- Переробка Виноград-- Зберігання-- Переробка Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--виноград--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--соління овочів--мочіння овочів--квашення овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів--овочеві заготовки--напої--морси--кваси--десерти Аннотация: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\ |