Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.91/А69
Автор(ы) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Заглавие : Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Выходные данные : Київ: Урожай, 1988
Колич.характеристики :214 с.: рис., табл., фот.
Примечания : Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211
ISBN, Цена 5-337-00134-5: 1.70 грн
ББК : 36.91
Предметные рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Виноград-- Зберігання-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--виноград--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--соління овочів--мочіння овочів--квашення овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів--овочеві заготовки--напої--морси--кваси--десерти
Аннотация: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\