Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664:658.562(075.8/М54-860459
Автор(ы) : Черевко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М.
Заглавие : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2013
Колич.характеристики :299, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299
ISBN, Цена 978-966-680-404-7: 75.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Продовольчі товари
Аннотация: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\