Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664:658.562(075.8/М54-860459 Автор(ы) : Черевко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М. Заглавие : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2013 Колич.характеристики :299, [1] с.: табл., рис. Примечания : Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299 ISBN, Цена 978-966-680-404-7: 75.00 грн УДК : 664:658.562(075.8) ББК : 36-1я73 Предметные рубрики: Продовольчі товари Аннотация: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості. Экземпляры :ФОНД(1) Свободны : ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\ |