Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.910/Т38
Автор(ы) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович
Заглавие : Технологія домашього консервування . -5-те вид.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1983
Колич.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Цена : 0.80 р.
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць
Аннотация: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Жвалевський, Анатолій Сергійович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна; Федотов, Микола Іванович; Хенкин, Джан Йосипович