Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 36.910/Т38 Автор(ы) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович Заглавие : Технологія домашього консервування . -5-те вид. Выходные данные : Київ: Техніка, 1983 Колич.характеристики :142 с.: рис., табл. Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк. Цена : 0.80 р. ББК : 36.910 Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць Аннотация: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна; Федотов, Микола Іванович; Хенкин, Джан Йосипович |